Läppstiftet


Här har ni en närmare och bättre bild på hur läppstiftet såg ut!

Nästa inlägg tror jag ska vara om mina favoritläppstift till hösten och vintern! Kommer då både visa bild på produktens förpackning och på hur produkten ser ut på mig. För det är dags att sätta de mörkare läppstiften till användning.

XOXO

Autumn is here..

 
Hösten är här och jag valde att göra en höstinspirerad sminkning. Jag använde mig utav en röd-, lila-, kopparaktig färg längst ut vid ögonlocket, men tyvärr syns det inte särskilt bra på bilden.. Jag applicerade även ett mörkt läppstift som är lite plommon färgat. Jag brukar inte ha mörka läppstift för jag brukar inte tycka att jag passar i det men det här läppstiftet har helt ändrat min syn på mig själv i mörka läppstift!
 
Tänkte också säga lite kort att jag ska försöka blogga varannan dag så att jag har ett rullande schema över när jag ska blogga!
 
 
XOXO
 
 
 
 

Välkomna!!

Välkomna till min nya blogg! Som jag skrev i den förra ska den här endast handla om smink, mode m.m. Alltså ska jag inte skriva om vad jag har gjort i skolan och annat tråkigt.. Utan detta kommer blir en väldigt "ytlig" blogg om man nu får kalla den det..! Om ni vill veta mer om vad bloggen ska handla om så skrev jag ett lite mer detaljerat inlägg på min förra blogg som det stod såhär på:
 
1. Shopping. Kommer lägga upp bilder, priser och kanske länkar till det som jag köper.
2. Tips. Lägga upp tips på produkter från allt mellan mascara till duschgel.
3. Videor. Har ju en youtube kanal men va mer än ett år sedan jag la upp en video! Så kan använda min blogg istället! Där tänkte jag lägga upp sminkvideor och ibland en haulvideo om jag har handlat mycket! Och eftersom att jag nu har börjat prenumerera på glossybox så tänkte jag lägga upp "unboxing" videor på när jag öppnar boxen.
4. Review. Lägga upp vad jag tycker om en produkt och gå in i detalj på hur den fungerar, vad den ska göra o.s.v.
5. OOTD. (outfit of the day) Ja alltså att jag lägger upp bilder på dagens outfit, vart kläderna kommer ifrån.
6. Smink! Jag går ju på en smink- och hårstylist linje på gymnasiet och får lära mig så otroligt mycket om smink och olina tekniker! Jag delar gärna med mig av de här teknikerna så kommer lägga upp olika sminkningar där jag även skriver vilka produkter jag använder mig av! Och vid olika högtider kommer jag lägga upp sminkningar som passar. tex Halloween, Alla hjärtans dag, skolavslutning m.m.
 
Så nu kanske ni förstår lite mer om vad den här bloggen ska handla om! :)
 
XOXO
Jessica

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

jessicaok.blogg.se

Hej! Jag är en tjej på 16 år som går första året på gymnasiet på linjen hår- och makeupstylist. På den här bloggen delar jag med mig av mina olika sminkningar, ootd, videor m.m! XOXO

RSS 2.0