Väskor, under 500-lappen!

 
 
Jag tänkte i detta inlägget tipsa er om några väskor som kostar 500:- eller mindre! Jag tänkte framförallt tipsa er om snygga skolväskor! :)
 
Länk hittar ni här.
 
Här har ni länken!
 
Finns även i turkos! Ni hittar väskan här
Sista väskan finns på Åhléns
Ja, det var några väskor som jag personligen hade velat ha! Har inte så många, men ska definitivt investera i fler!! Hoppas ni fick lite idéer och inspiration! Ska kanske göra ett liknande inlägg men med lite dyrare väskor :)
 
Valde att ta några vanliga svarta, någon färgglad och även en lite mer vågad!
 
XOXO
 
 
 

Mini haul - H&M

Som jag skrev i mitt förra inlägg så shoppade jag några saker idag, allt från H&M. Köpte även några julklappar så kan såklart inte visa dem här! Det första jag köpte var:
 
                                              

Ja, en rouge. Jag köper väldigt sällan smink från H&M men tyckte att denna rougen både hade väldigt fin färg att ha nu till hösten och vintern när man vill ha extra rosiga kinder! Har haft ögonen på denna ett tag och bestämde mig nu för att köpa den! Har dessutom inte så många rouge, så är alltid kul när man kan lägga till en i sin "kollektion". Ni får ursäkta mina redigeringskunskaper, är ganska ny med det här att redigera.. Så ha tålamod, det ska bli bättre!!
 
                                                  
 
Ja, bilden ger verkligen inte rättvisa åt rougens verkligen färg... Men den ljusa i mitten är skimrande och ljusrosa, resten är i röda och mörklila färger, enligt mig. Även designen är sååå söt! Det är liksom som blommor! Glömde skriva vad färgen hette.. Den heter "Autumn flower".
 
Sedan köpte jag 3 stycken läppglans, alla på rea!
 
                         
                         
                                    

Alla läppglansen kostade alltså 10:-, och älskar färgen på alla!! Den första är egentligen ett lila/plommon färgat
läppglans, men kameran visar inte det... Det andra är i en nude färg, som är perfekt att ha varje dag! Det sista är ett ganska litet läppglans, perfekt att ha i väskan! Den är också nude, dock lite mer åt det orangea hållet, men har små glitterpartiklar i sig.
 
                              
                         
                              

Här kan ni också se vad alla läppglansen heter i samma ordning som jag visade er dem innan!
 
Så allt detta tillsammans kostade 70:-!
 
XOXO

Natural wing

Hej!
Gjorde en sminkning här om dan som jag glömde lägga upp... men här är den!



Som ni ser så gjorde jag en väldigt tjock vinge! Eftersom att det stod ut så gjorde jag väldigt naturligt med ögonskuggan, tog ljust över hela ögonlocket och sedan en mellanbrun i ögongloben. Detta fick ögonen att se enkla men eleganta ut! Tyvärr syns inte ögonskuggan särskilt bra dock :/



Här har ni en lite mer "modellig" bild! I annorlunda ljus men ögonskuggan syns inte här heller...

Har shoppat lite saker idag som jag tänkte lägga upp bilder och priser på om någon timme! Köpte lite julklappar också, men dem kan jag uppenbarligen inte visa ;)

XOXO

Review - Miss Manga Mascara

Idag kör jag på en review, där jag ska recenseta Loreals mascara "Miss manga". Jag fick denna mascaran i födelsedagpresent och är helt kär i den! Så otrooooligt bra! Den ger mina fransar inte bara volym utan även längd vilket är ett stort plus!!


Förpackningen är i rosa och svart, jag tycker att den är snygg och elegant. Men på ett sätt påminner mig faktiskt förpackningens form om en sardin, fråga mig inte varför! :P Såklart står förpackningens namn på framsidan.




Såhär ser mina fransar ut när jag använder mig utav Miss manga, så långa! Och så mycket volym! Älskar hur denna mascaran får mina fransar att se ut! Ursäkta för dem trötta ögonen och ojämna applikationen.. Har vart en lång dag i skolan.. Den här mascaran är utan tvekan den bästa jag har haft! Så när denna tar slut så ska jag definitivt köpa en till! :)


Priset ligger på ungefär 129 kronor vilket är billigt med tanke på hur bra mascaran är! Den finns att köpa på ställen som H&M, Åhléns och Kicks.

Applikationen är bra! Dock krävs det några lager mascara för att fransarna verkligen ska få "Manga-looken" men det gör inte mig något. Jag tycker också att själva applikatorn är bra och fungerar perfekt tillsammans med själva mascara formulan!

Betyg: 4,5

XOXO

Glossybox Oktober 2013

Har fått min första Glossybox nu! Va typ 2 veckor sen men tänkte lägga upp den nu när jag har haft tid att få prova alla produkter! :)

Månadens tema var: Fall into beauty



Första produkten jag fick kommer från Océane och är en "makeup remover pen". Såhär står det om den: "Brasiliansk innovation som enkelt justerar och tar bort överflödig makeup runt ögon och läppar. Praktisk "on the go-produkt" med mild makeup-remover som inte torkar ut huden."
Jag ÄLSKAR denna! Den är verkligen sjukt bra och så praktisk! Betyg (1-5): 5!


Andra produkten är från Pureology och är en saltvattensprej för håret. Och om denna står det såhär: "100% vegansk saltvattensprej som ger en "efter-stranden-textur" och accenturerar dina slingor samt ger dem lyster och fin glans. Utan alkohol, salter, parabener och mineraler."
Har redan en saltvattensprej som jag gillar mer än denna... Kanske inte fungerar på mig eftersom att mitt naturliga hår är spikrakt? Men är ändå helt okej och perfekt att ha i sin väska! Betyg: 3


Från Monu kommer den tredje produkten som är en ljusreflekterande primer för ansiktet. Såhär står det om den: "Lystergivande och ljusreflekterande primer med solskyddsfaktor som gör att din hudton upplevs som jämnare. Innehåller antioxidanten E-vitamin som skyddar mot fria radikaler."
En väldigt bra primer som stannar på hela dagen! Den får min makeup att verkligen sitta på plats! Dock har den skimmer i dig vilket jag inte riktigt gillar... Betyg: 3,5



Den fjärde produkten är en "multi eyeliner mascara" från Hot Make Up. Såhär står den om den: "Gör din höst färggladare med eyeliner och mascara i ett från Hot Make Up. Den lätta konsistensen gör den enkel att applicera och du sparar både tid och plats i badrumsskåpet!"
En cool produkt som enligt mig skulle vara häftigt att ha ovanpå sin vanliga eyeliner för att ge mer färg åt sin makeup! Tycker att den är innovativ och rolig! Betyg: 4



Blev faktiskt förvånad när jag såg att min femte produkt kom från Sheer Cover! Det är deras lip to lid highlighter. Om denna står det såhär: "Lite extra glöd är verkligen välbehövligt såhär i mörka hösttider. Denna bronzer/highlighter ger dig en fin glöd och lyster. Svep den över dina ögonlock, kinder, läppar och dekolletage."
Jag är heeeelt galen i denna!! Den är så otroligt bra! Som ni ser är förpackningen lite smutsig, den har blivit använder ett par gånger redan förstår ni... ;) Jag tar denna på mina kinder, amorbågen och på ögonbrynsbenet. Det får en att se så pigg ut och lite mer "solbrun" ;) Betyg: 5!


Ja, det va det jag fick i min glossybox och är verkligen nöjd! Så jag har höga förhoppningar inför nästa månadens box som ska vara en designer box från "Dagmar". Längtar redan!!

XOXO

New in!

Hejsan! Beställde för ett tag sedan två mobilskal till mig Samsung Galaxy s4, båda ifrån hemsidan : miniinthebox.se . Grym hemsida!! Allt är sååå billigt! Frakten är gratis, dock ganska långsam.. Tar mellan 10-20 arbetsdagar 😕 Men det är helt okej! Mina skal kostade 23 och 26 kronor och kvaliteten är verkligen jätte bra! Känns rejäla och som bra kvalité 😁

Så här ser dem ut!



Dem har även en annan hemsida där man kan köpa smink, sminkpenslar, bröllopsklänningar, kläder m.m! Den heter : lightinthebox.se . Har inte hunnit beställa någit därifrån men ska definitivt göra det! 👍

XOXO


Smokey gold

 
 
 
 
Här kommer min andra sminkning! "Smokey gold" kallar jag den, eftersom att jag gjorde ett sotat öga med guld! Här har ni en närmare bild på sminkningen!

 
Ni kanske ser att det är guldigt på första halvan av ögonlocket :) Sen använde jag en svart ögonskugga för att göra ett sotat öga och var noga med att det blev en snygg övergång mellan det guldiga och svarta! Tyvärr va min eyeliner lite torr så eyelinern blev inte särskilt rak.. Som ni kanske ser så är det kanske inte så lämpligt att ha denna sminkningen till skolan eller jobbet, men den passar perfekt till fest!
 
XOXO
 
 

jessicaok.blogg.se

Hej! Jag är en tjej på 16 år som går första året på gymnasiet på linjen hår- och makeupstylist. På den här bloggen delar jag med mig av mina olika sminkningar, ootd, videor m.m! XOXO

RSS 2.0